Hot jualan Alkaline-lalawanan Fiberglass bolong pikeun Interier atanapi témbok éksternal

Katerangan pondok:

Rincian produk

Tag produk

Katerangan Tina Fiberglass Bolong

Fiberglass bolong dipaké dina sistem insulasi salaku lapisan reinforcing moyok éksternal, fiberglass bolong bakal mantuan nyegah retakan sarta penampilan retakan salila pamakéan.

Fiberglass bolong cocog pikeun tulangan pikeun sagala jinis plasters, mineral sareng sintétik.Fiberglass meshes kalawan beurat handap dipaké dina tulangan gips gips internal.Sampurna cocog ogé pikeun moyok éksternal pikeun facades wangun pajeulit, kayaning wangunan bersejarah.

 

 

fiberglass mesh  2
fiberglass mesh 9
fiberglass mesh 12

lalawanan basa

lemes / baku / bolong teuas

500mm-2400mm 30g/㎡-600g/㎡

Rincian TinaFiberglass Bolong

fiberglass mesh 3

Ngaran Produk:Hot jualan Alkaline-lalawanan Fiberglass bolong pikeun Interier atanapi témbok éksternal

Aplikasi:
● EIFS jeung tulangan témbok
● hateup waterproof

● Batu tulangan
● bolong caket pikeun EPS atanapi pojok témbok

Pasipatan:
● Alus alkali-lalawanan
● kakuatan tensile High
● Deformasi-lalawanan
● kohési alus teuing, aplikasi gampang

fiberglass mesh 11
fiberglass mesh 4

Spésifikasi tinaFiberglass Bolong

Item No. Dénsitas cacah / 25mm Beurat rengse (g/m2) Kakuatan Tensile * 20 cm Struktur anyaman Kandungan Résin% (>)
ngalinding panyawat ngalinding panyawat
A2.5 * 2.5-110 2.5 2.5 110 1200 1000 Leno/leno 18
A2.5 * 2.5-125 2.5 2.5 125 1200 1400 Leno/leno 18
A5*5-75 5 5 75 800 800 Leno/leno 18
A5 * 5-125 5 5 125 1200 1300 Leno/leno 18
A5 * 5-145 5 5 145 1400 1500 Leno/leno 18
A5 * 5-160 4 4 160 1550 1650 Leno/leno 18
A5 * 5-160 5 5 160 1450 1600 Leno/leno 18

Bungkusan sareng Pangiriman

fiberglass mesh 6
fiberglass mesh 7
fiberglass package
fiberglass mesh 5

Gambar:



  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali