Топла продажба од фиберглас мрежа со алкална отпорност за внатрешен или надворешен ѕид

Краток опис:

Детали за производот

Ознаки на производи

Опис на Мрежа од фиберглас

Мрежата од фиберглас се користи во изолационите системи како зајакнувачки слој надворешен малтер, мрежата од фиберглас ќе помогне да се спречи нејзиното пукање и појава на пукнатини за време на употребата.

Мрежата од фиберглас е погодна за арматура за сите видови малтери, минерални и синтетички.Фиберглас мпри армирање на внатрешен гипсен малтер се користат шипки со помала тежина.Совршено одговара и за надворешен малтер за фасади со сложени форми, како што се историски згради.

 

 

мрежа од фиберглас 2
мрежа од фиберглас 9
мрежа од фиберглас 12

алкална отпорност

мека/стандардна/тврда мрежа

500mm-2400mm 30g/㎡-600g/㎡

Детали заМрежа од фиберглас

мрежа од фиберглас 3

Име на производ:Топла продажба од фиберглас мрежа со алкална отпорност за внатрешен или надворешен ѕид

Апликација:
● EIFS и зајакнување на ѕидовите
● Покрив водоотпорен

● Камено засилување
l Леплива мрежа за EPS или ѕиден агол

Својства:
● Добра алкална отпорност
● Висока цврстина на истегнување
● Отпорност на деформација
● Одлична кохезија, лесна примена

мрежа од фиберглас 11
мрежа од фиберглас 4

Спецификација наМрежа од фиберглас

Ставка бр. Број на густина/25 мм Завршена тежина (g/m2) Јакост на истегнување *20 cm Ткаена структура Содржина на смола% (>)
искривуваат ткиво искривуваат ткиво
А2,5 * 2,5-110 2.5 2.5 110 1200 1000 Лено/лено 18
А2,5 * 2,5-125 2.5 2.5 125 1200 1400 Лено/лено 18
А5*5-75 5 5 75 800 800 Лено/лено 18
А5*5-125 5 5 125 1200 1300 Лено/лено 18
А5*5-145 5 5 145 1400 1500 Лено/лено 18
А5*5-160 4 4 160 1550 година 1650 година Лено/лено 18
А5*5-160 5 5 160 1450 година 1600 година Лено/лено 18

Пакување и испорака

мрежа од фиберглас 6
мрежа од фиберглас 7
пакет од фиберглас
мрежа од фиберглас 5

Слика:  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи