Hot sales Alkaline-resistance Fiberglass Mesh kanggo Interier utawa tembok njaba

Katrangan singkat:

Detail Produk

Tag produk

Deskripsi saka Fiberglass Mesh Kab

Bolong fiberglass digunakake ing sistem insulasi minangka plester eksternal lapisan penguat, bolong fiberglass bakal mbantu nyegah retak lan katon retak nalika digunakake.

Fiberglass bolong cocok ing tulangan kanggo kabeh jinis plester, mineral lan sintetik.serat kaca meshes kanthi bobot sing luwih murah digunakake ing tulangan plester gypsum internal.Sampurna cocog uga kanggo plester njaba kanggo facades saka wangun rumit, kayata bangunan sajarah.

 

 

fiberglass mesh  2
fiberglass mesh 9
fiberglass mesh 12

tahan alkalin

bolong alus / standar / hard

500mm-2400mm 30g/㎡-600g/㎡

Rincian SakaFiberglass Mesh Kab

fiberglass mesh 3

Jeneng produk:Hot sales Alkaline-resistance Fiberglass Mesh kanggo Interier utawa tembok njaba

Aplikasi:
● EIFS lan tulangan tembok
● gendheng Waterproof

● Tulangan watu
● Lengket bolong kanggo EPS utawa sudhut tembok

Properties :
● Good alkalin-resistance
● kekuatan tensile dhuwur
● Deformasi-resistance
● kohesi banget, aplikasi gampang

fiberglass mesh 11
fiberglass mesh 4

Spesifikasi KabFiberglass Mesh Kab

Item No. Jumlah Kapadhetan / 25mm Bobot Rampung (g/m2) Kekuwatan Tarik * 20 cm Struktur Tenun Kandungan Resin% (>)
warp tenun warp tenun
A2.5 * 2.5-110 2.5 2.5 110 1200 1000 Leno/leno 18
A2.5 * 2.5-125 2.5 2.5 125 1200 1400 Leno/leno 18
A5*5-75 5 5 75 800 800 Leno/leno 18
A5*5-125 5 5 125 1200 1300 Leno/leno 18
A5*5-145 5 5 145 1400 1500 Leno/leno 18
A5*5-160 4 4 160 1550 1650 Leno/leno 18
A5*5-160 5 5 160 1450 1600 Leno/leno 18

Packing lan Pangiriman

fiberglass mesh 6
fiberglass mesh 7
fiberglass package
fiberglass mesh 5

Gambar:



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan