Rrjetë me tekstil me fije qelqi rezistente ndaj alkaline për shitje të nxehtë për muret e brendshme ose të jashtme

Përshkrim i shkurtër:

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Pershkrim i Rrjetë tekstil me fije qelqi

Rrjeta me tekstil me fije qelqi përdoret në sistemet e izolimit si një shtresë përforcuese e suvasë së jashtme, rrjeta me tekstil me fije qelqi do të ndihmojë në parandalimin e plasaritjes së saj dhe shfaqjes së çarjeve gjatë përdorimit.

Rrjeta e tekstilit me fije qelqi është e përshtatshme për përforcim për të gjitha llojet e suvave, minerale dhe sintetike.Tekstil me fije qelqi melet me peshë më të vogël përdoren në përforcimin e suvasë së brendshme të gipsit.I përshtatshëm edhe për suva të jashtme për fasada me forma të ndërlikuara, si ndërtesa historike.

 

 

rrjetë tekstil me fije qelqi 2
rrjetë tekstil me fije qelqi 9
rrjetë tekstil me fije qelqi 12

rezistenca alkaline

rrjetë e butë / standarde / e fortë

500mm-2400mm 30g/㎡-600g/㎡

Detalet eRrjetë tekstil me fije qelqi

rrjetë tekstil me fije qelqi 3

Emri i produktit:Rrjetë me tekstil me fije qelqi rezistente ndaj alkaline për shitje të nxehtë për muret e brendshme ose të jashtme

Aplikacion:
● EIFS dhe përforcimi i murit
● Kulmi i papërshkueshëm nga uji

● Përforcimi me gurë
● Rrjetë ngjitëse për EPS ose qoshe muri

Vetitë :
● Rezistencë e mirë ndaj alkalinës
● Rezistencë e lartë në tërheqje
● Deformim-rezistencë
● Kohezion i shkëlqyer, aplikim i lehtë

rrjetë tekstil me fije qelqi 11
rrjetë tekstil me fije qelqi 4

Specifikimi iRrjetë tekstil me fije qelqi

Artikulli Nr. Numri i dendësisë/25 mm Pesha e përfunduar (g/m2) Rezistenca në tërheqje *20 cm Struktura e endur Përmbajtja e rrëshirës% (>)
deformoj ind deformoj ind
A2.5*2.5-110 2.5 2.5 110 1200 1000 Leno/leno 18
A2.5*2.5-125 2.5 2.5 125 1200 1400 Leno/leno 18
A5*5-75 5 5 75 800 800 Leno/leno 18
A5*5-125 5 5 125 1200 1300 Leno/leno 18
A5*5-145 5 5 145 1400 1500 Leno/leno 18
A5*5-160 4 4 160 1550 1650 Leno/leno 18
A5*5-160 5 5 160 1450 1600 Leno/leno 18

Paketimi dhe dorëzimi

rrjetë tekstil me fije qelqi 6
rrjetë tekstil me fije qelqi 7
paketë tekstil me fije qelqi
rrjetë tekstil me fije qelqi 5

Foto:  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme