Digawe ing China High Tensile Strength Drywall Paper Joint Tape kanggo Hiasan Tembok

Katrangan singkat:

* Kertas Drywall Joint Tape dirancang kanggo seaming joints drywall
* Kekuwatan teles sing luar biasa, tahan regangan, kerut lan distorsi liyane
* Dirancang kanggo nggunakake senyawa gabungan kanggo nguatake sendi lan sudhut lan interior drywall gypsum
* Kertas serat salib khusus menehi kekuatan tarik kanthi lan ing serat kertas

Detail Produk

Tag produk

图片1首图
图片1-首图2
pita sambungan kertas (12)
pita sambungan kertas (13)
pita sambungan kertas (2)

50 MM / 52 MM

Bahan Bangunan

23M/30M/50M/75M 90M/100M/150M

Deskripsi Paper Joint Tape

pita sambungan kertas (19)

Paper Drywall Joint Tape minangka tape kualitas sing dirancang kanggo nggunakake senyawa gabungan kanggo nguatake sendi lan sudut papan gypsum sadurunge lukisan, tekstur lan wallpapering.Iku bahan super kuwat kanggo tembok teles lan garing.Pinggiran tape nawakake jahitan sing ora katon.Bisa macet ing plasterboard, semen lan bahan bangunan liyane lan nyegah retakan tembok lan sudhut.Kangge, bisa digunakake bebarengan karo fiberglass self-adhesive bolong tape, nggawe dekorasi bangunan lan instalasi luwih gampang.

Fitur Produk

◆ kekuatan tarik dhuwur

◆ Lubang laser / Lubang jarum / bolongan dagang

◆ Sanded entheng kanggo nambah ikatan

◆ Tahan crack, mulet, wrinkling lan nyuwek

◆ Fitur lipatan tengah positif sing nyederhanakake aplikasi sudhut

pita sambungan kertas -1

Aplikasi saka Paper Joint Tape

Carane Rampung Wallboard Joints:
1).Pencet kanthi kuat senyawa gabungan menyang sendi wallboard liwat kira-kira 4" Wide area.
2).Center Joint Paper Tape ing senyawa, liwat retak didhelikake lan embed tape menyang senyawa.Tutup tape karo lapisan tipis saka senyawa.Mbusak keluwihan.
3).Priksa manawa kepala kuku didorong ing paling sethithik 1/32 ". Aplikasi senyawa gabungan menyang indentasi sirah kuku.
4).Sawise senyawa jas amben rampung garing (paling ora 24 jam) aplikasi lapisan liyane lancip saka senyawa lan wulu metu kanggo 3 "- 4" Jembar ing saben sisih.Aplikasiake jas kapindho menyang kepala kuku.
5).Ngidini jas sadurunge garing lan aplikasi jas tipis liyane, wulu nganti ambane kira-kira 8 "Ing saben sisih. Gunakake jas pungkasan ing pucuk kuku.
6).Yen wis garing, paling sethithik 24 jam sawise lapisan pungkasan, wedhi alus.
Finishing Inside Corners: Aplikasi senyawa ing loro-lorone pojok.Lebokake tape lan pasang.Gunakake jas tipis ing loro-lorone tape.Yen wis garing, gunakake jas kapindho mung ing sisih siji.Ayo garing, banjur rampungake sisih liyane.Yen garing, wedhi nganti rata.
Finishing Outside Corners: Gunakake piso sing amba kanggo aplikasi senyawa gabungan liwat flange manik sudhut kanggo sudhut njaba.Jas pisanan kudu kira-kira 6 "Wide, lan jas kapindho 6" - 10" Wide ditrapake ing saben sisih pojok.

pita sambungan kertas (16)
pita sambungan kertas (14)
pita sambungan kertas (5)
pita sambungan kertas (11)

Spesifikasi Paper Joint Tape

Item NO.

Ukuran Roll (mm)

Width Length

Bobot (g/m2)

Bahan

Gulungan saben karton (gulungan / ctn)

Ukuran Karton

NW/ctn (kg)

GW/ctn (kg)

JBT50-23

50mm 23m

145+5

Paper Pulp

100

59x59x23 cm

17.5

18

JBT50-30

50mm 30m

145+5

Pulp Kertas

100

59x59x23 cm

21

21.5

JBT50-50

50mm 50m

145+5

Paper Pulp

20

Ukuran 30 x 30 x 27 cm

7

7.3

JBT50-75

50mm 75m

145+5

Paper Pulp

20

33x33x27 cm

10.5

11

JBT50-90

50mm 90m

145+5

Paper Pulp

20

36x36x27 cm

12.6

13

JBT50-100

50mm 100m

145+5

Paper Pulp

20

36x36x27 cm

14

14.5

JBT50-150

50mm 150m

145+5

Paper Pulp

10

43x22x27 cm

10.5

11

Proses Paper Joint Tape

Jumb roll
1
pita sambungan kertas (6)
1
pita sambungan kertas (9)
1
pita sambungan kertas (22)

Jumb roll

Laster Punching

Slitting

Packing

Gambar:



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan