Leno tenun grinding wheel mesh kain

Katrangan singkat:

Detail Produk

Tag produk

Kain kasebut ditenun nganggo benang fiberglass sing diolah nganggo agen kopling silane. Ana tenunan polos lan tenunan leno, rong jinis. Kain kasebut nuduhake kekuatan dhuwur, kurang ekstensibilitas, utamane nalika digawe cakram roda penggilingan, resin bisa dilapisi gampang, saengga dianggep minangka bahan dhasar kanggo nguatake roda gerinda.

Uga kita gawé sawetara dyeable fiberglass mecah wheel Mesh kanggo nggawe gembong mecah backing.Fiberglass bolong wis ditutupi karo aldehida phenolic lan Ngapikake resin epoxy, lan banjur punched sawise baking.Minangka bunder njaba lan bolongan utama sing doyo karo teknologi ngecor siji-langkah, supaya bêsik bolong padha ing ukuran, witjaksono ing concentricity, lan padhang ing katon.Roda nggiling sing digawe saka bolong penguat iki nuduhake ketahanan termal sing apik, kekuatan dhuwur, bobot entheng lan kinerja pemotongan kacepetan dhuwur.

Ukuran bolong biasane 5x5 6x6 8x8 10x10, yaiku produk konvensional kita .Yen sampeyan duwe syarat, kita darmabakti kanggo ngasilake produk sing konsisten sesuai karo syarat sampeyan.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan