Prodhuar në Kinë Shirit nyje letre muri të thatë me rezistencë të lartë në tërheqje për dekorimin e murit

Përshkrim i shkurtër:

* Shirit nyjesh nga muri i thatë i letrës i projektuar për bashkimin e nyjeve të murit të thatë
* Fortësi e jashtëzakonshme në lagështi, i reziston shtrirjes, rrudhosjes dhe shtrembërimeve të tjera
* Projektuar për përdorim me përbërje fugash për përforcimin e fugave dhe qosheve dhe të brendshme të mureve të gipsit
* Letra speciale me fibër kryq ofrojnë rezistencë në tërheqje si me kokrrizën e letrës ashtu edhe përgjatë saj

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

图片1首图
图片1-首图2
shirit nyje letre (12)
shirit nyje letre (13)
shirit nyje letre (2)

50 mm/52 mm

Materiale ndërtimi

23M/30M/50M/75M 90M/100M/150M

Përshkrimi i shiritit të përbashkët letre

shirit nyje letre (19)

Shiriti i nyjeve të murit të thatë prej letre është një shirit cilësor i krijuar për t'u përdorur me përbërjen e bashkimit për të përforcuar nyjet dhe qoshet e pllakave të gipsit përpara lyerjes, teksturimit dhe veshjes së letër-muri.Është material super i fortë si për mure të lagësht ashtu edhe për të thatë.Skajet e shiritit ofrojnë qepje të padukshme.Mund të ngjitet plotësisht në kartonin e gipsit, çimentos dhe materialeve të tjera të ndërtimit dhe të parandalojë çarjet e murit dhe këndit të tij.Ndërkohë, mund të përdoret së bashku me shirit rrjetë vetëngjitës me tekstil me fije qelqi, duke e bërë më të lehtë dekorimin dhe instalimin e ndërtesës.

Veçori e produktit

◆ Rezistencë e lartë në tërheqje

◆ Vrima me laser / vrima e gjilpërës / vrima tregtare

◆ Lërë me rërë të lehtë për lidhje më të madhe

◆ I reziston plasaritjes, shtrirjes, rrudhosjes dhe grisjes

◆ Paraqet një rrudhë pozitive qendrore që thjeshton aplikimet në qoshe

shirit nyje letre -1

Aplikimet e shiritit të përbashkët të letrës

Si të përfundoni nyjet e murit:
1).Shtypni fort përbërjen e bashkimit në nyjet e murit në një zonë të gjerë përafërsisht 4".
2).Përqendroni shiritin e letrës së përbashkët në përbërje, mbi çarjen e fshehur dhe futni shiritin në përbërje.Mbuloni shiritin me një shtresë të hollë të përbërjes.Hiqni tepricën.
3).Sigurohuni që kokat e thonjve të jenë të ngulitura në të paktën 1/32" . Aplikoni përbërjen e nyjeve në dhëmbëzat e kokës së thonjve.
4).Pasi përbërja e palltos së shtratit të jetë tharë plotësisht (të paktën 24 orë) aplikoni një shtresë tjetër të hollë të përbërjes dhe pendë në një gjerësi 3" - 4" në secilën anë.Aplikoni shtresën e dytë në kokat e thonjve.
5).Lëreni shtresën e mëparshme të thahet dhe aplikoni një shtresë tjetër të hollë, me pupla në një gjerësi totale prej rreth 8" në secilën anë. Aplikoni shtresën e fundit në kokat e thonjve.
6).Kur të thahet plotësisht, të paktën 24 orë pas veshjes përfundimtare, bëjeni rërë të lëmuar.
Mbarimi i këndeve të brendshme: Aplikoni përbërjen në të dy anët e këndit.Rrudhoseni shiritin dhe vendoseni.Aplikoni një shtresë të hollë në të dy anët e shiritit.Kur të thahet, aplikoni një shtresë të dytë vetëm në njërën anë.Lëreni të thahet, më pas përfundoni anën tjetër.Kur të thahet, lëreni me rërë derisa të jetë e qetë.
Mbarimi i qosheve të jashtme: Përdorni një thikë të gjerë për të aplikuar përbërjen e bashkimit mbi fllanxhën e rruazës së qosheve për qoshet e jashtme.Shtresa e parë duhet të jetë afërsisht 6" e gjerë, dhe shtresa e dytë 6" - 10" e gjerë e aplikuar në secilën anë të këndit.

shirit nyje letre (16)
shirit nyje letre (14)
shirit nyje letre (5)
shirit nyje letre (11)

Specifikimi i shiritit të përbashkët të letrës

Artikulli NR.

Madhësia e rrotullës (mm)

Gjerësia Gjatësia

Pesha (g/m2)

Materiali

Roleta për karton (rrotula/ctn)

Madhësia e kartonit

NW/ctn (kg)

GW/ctn (kg)

JBT50-23

50 mm 23 m

145+5

Paper Pulp

100

59x59x23cm

17.5

18

JBT50-30

50 mm 30 m

145+5

Pulp letre

100

59x59x23cm

21

21.5

JBT50-50

50 mm 50 m

145+5

Paper Pulp

20

30x30x27cm

7

7.3

JBT50-75

50 mm 75 m

145+5

Paper Pulp

20

33x33x27cm

10.5

11

JBT50-90

50 mm 90 m

145+5

Paper Pulp

20

36x36x27cm

12.6

13

JBT50-100

50 mm 100 m

145+5

Paper Pulp

20

36x36x27cm

14

14.5

JBT50-150

50 mm 150 m

145+5

Paper Pulp

10

43x22x27cm

10.5

11

Procesi i Shiritit të Përbashkët të Letër

Roll jumb
1
shirit nyje letre (6)
1
shirit nyje letre (9)
1
shirit nyje letre (22)

Roll jumb

Goditja e fundit

Prerje

Paketimi

Paketimi dhe dorëzimi

Paketat opsionale

1. Secila role paketohet me film, më pas vendosini roletë në karton.

2. Përdorni një etiketë për të vulosur fundin e shiritit të rrotullës, më pas vendosni roletë në kuti kartoni.

3. Etiketa me ngjyra dhe ngjitësi për çdo rrotull janë opsionale.

4. Paleta pa tymosje është opsionale.Të gjitha paletat janë të mbështjellura dhe të lidhura me rripa për të ruajtur stabilitetin gjatë transportit.

shirit nyje letre (4)
shirit nyje letre (15)

Foto:  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme