Leno anyaman grinding kabayang bolong fabrics

Katerangan pondok:

Rincian produk

Tag produk

lawon ieu anyaman ku benang fiberglass nu diolah ku silane gandeng agent.There polos ninun sarta leno ninun,dua kind.The lawon némbongkeun kakuatan tinggi,extensibility low,utamana lamun eta dijieun kana grinding cakram roda,résin bisa coated kalawan. gampang, ku kituna dianggap salaku bahan dasar reinforcing kabayang grinding.

Ogé kami ngahasilkeun sauntuyan dyeable orat grinding kabayang bolong pikeun nyieun grinding roda backing.Fiberglass bolong ieu coated kalawan aldehida phenolic sarta ngaronjatkeun résin epoxy, lajeng ditinju sanggeus baking.Salaku bunderan luar jeung liang jero anu ditinju ku téhnologi molding hiji-hambalan, jadi potongan bolong anu sarua dina ukuran, sarua dina concentricity, sarta caang dina penampilan.Roda grinding dijieunna tina bolong reinforcing ieu némbongkeun ketahanan termal alus, kakuatan tinggi, beurat hampang jeung kinerja motong-speed tinggi.

Ukuran bolong téh lolobana 5x5 6x6 8x8 10x10, nu mangrupakeun produk konvensional urang .Upami Anjeun gaduh sarat wae, urang dedicated ka ngahasilkeun produk konsisten dina garis kalawan sarat Anjeun.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali