Лено ткаенини од мрежа за мелење тркала

Краток опис:

Детали за производот

Ознаки на производи

Платното е ткаено со предиво од фиберглас кое е обработено со средство за спојување на силилан. Постојат обични ткаенини и лено ткаени, два вида. Платното покажува висока јачина, ниска растегливост, особено кога е направена во дискови за мелење на тркалата, смола може да се премачка со лесно, па затоа се смета за основен материјал за зајакнување на тркалото за мелење.

Исто така, произведуваме палета на обоивачки мрежи за мелење тркала од фиберглас за правење подлога за мелење тркала. Мрежата од фиберглас е обложена со фенолен алдехид и подобрена епоксидна смола, а потоа се пробива по печењето.КАКО надворешниот круг и внатрешната дупка се пробиени со технологија за обликување во еден чекор, така што мрежните парчиња се исти по големина, еднакви по концентричност и светли по изглед.Тркалата за брусење направени од оваа зајакнувачка мрежа покажуваат добра топлинска издржливост, висока јачина, мала тежина и перформанси на сечење со голема брзина.

Големината на мрежата е претежно 5x5 6x6 8x8 10x10, кои се наши конвенционални производи. Доколку имате какви било барања, ние сме посветени да произведуваме конзистентни производи во согласност со вашите барања.

 


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи