Pëlhura rrjetë rrota bluarëse të endura Leno

Përshkrim i shkurtër:

Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Pëlhura është e endur nga fije tekstil me fije qelqi e cila trajtohet me agjent bashkues silani. Ka thurje të thjeshtë dhe leno, dy llojesh. Pëlhura shfaq forcë të lartë, shtrirje të ulët, veçanërisht kur bëhet në disqe rrota bluarëse, rrëshira mund të lyhet me lehtë, kështu që konsiderohet si një material bazë i rrotës bluarëse përforcuese.

Gjithashtu ne prodhojmë një sërë Rrjetë bluarëse me tekstil me fije qelqi të ngjyrosur për të bërë mbështetëse të rrotave bluarëse. Rrjeta e tekstilit me fije qelqi është e veshur me aldehid fenolik dhe rrëshirë epokside të përmirësuar, dhe më pas shpohet pas pjekjes.SI rrethi i jashtëm dhe vrima e brendshme janë shpuar me teknologjinë e formimit me një hap, kështu që pjesët e rrjetës janë të njëjta në madhësi, të barabarta në koncentricitet dhe të ndritshme në pamje.Rrotat bluarëse të bëra nga kjo rrjetë përforcuese shfaqin qëndrueshmëri të mirë termike, forcë të lartë, peshë të lehtë dhe performancë prerjeje me shpejtësi të lartë.

Madhësia e rrjetës është kryesisht 5x5 6x6 8x8 10x10, të cilat janë produktet tona konvencionale. Nëse keni ndonjë kërkesë, ne jemi të përkushtuar të prodhojmë produkte të qëndrueshme në përputhje me kërkesat tuaja.

 


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme